Новорічна Акція -20%

Новорічна Акція -20%

Знижка 20% на всі* товари 16 та 17 грудня 2021 року

Термін дії пропозиції: 16 – 17.12.21

Розмір та умови надання знижки: 20% знижки від звичайної ціни розповсюджується на всі товари, за виключенням паперу офісного та продуктів харчування. Знижка на папір офісний та продукти харчування складає 9% від звичайної ціни. Знижка надається за умови оплати товару на касі магазину готівкою або банківською карткою; при розрахунку за інтернет-замовлення безпосередньо на сайті або наложеним платежем.

Магазини ЮЛіС: остаточна ціна зі знижкою розраховується, як ціна на ціннику або на товарі мінус відсоток знижки.

Інтернет-магазин: остаточна ціна вказана біля кожної позиції товару та в переліку товару у корзині покупця. Сума до сплати – є сума з урахуванням знижки.

Місце проведення та графік роботи: мережа магазинів «ЮЛіС» - магазини у місті Полтава та інтернет-магазин ulis.com.ua. Графік роботи магазинів 16 та 17 грудня 2021р.: 08.00 – 19.00 без перерви.

Термін дії знижки в інтернет-магазині: з 16 грудня 2021р. з 00:00 год. до 17 грудня 23:59:59 год.

Оброблення замовлень в дні проведення акції може відбуватись з затримкою. Всі замовлення, що отримані 16 грудня будуть оброблені 16 або 17 грудня (в залежності від часу розміщення замовлення), замовлення отримані 17 грудня до 15:00 будуть оброблені 17 грудня до 18:00, замовлення, що були розміщені після 15:00 будуть оброблені в порядку черги 17 грудня або 20 грудня.

Технологія та строки відвантаження замовлень:

  1. При здійсненні покупки в магазині покупець самостійно збирає товар в залі магазину та забирає покупку самостійно після розрахунку на касі.
  2. При здійсненні замовлення через інтернет-магазин покупцями з м. Полтава: замовлення буде оброблено в заявлені строки та доставлено в «Пункт видачі», який обрано покупцем,  16 – 17 або 21 грудня в залежності від адреси Пункту та часу розміщення замовлення. Оплата може бути здійснена електронним платежем на сайті при оформленні замовлення або на касі в магазині при отриманні товару. При потребі отримати товар терміново 16 або 17 грудня, покупець може зробити це за адресою складу Компанії ЮЛіС: вул. Маршала Бірюзова, 47Б (узгодження терміну обробки замовлення відбувається з менеджером).
  3. При здійсненні замовлення через інтернет-магазин покупцями з інших міст України: замовлення буде оброблено в заявлені строки та доставлено для відправлення у відділення обраної служби – перевізника 17, 20 або 21 грудня в залежності від часу розміщення замовлення. Оплата може бути здійснена електронним платежем на сайті при оформленні замовлення або по факту отримання товару (наложеним платежем).

Вартість доставки товару: доставка товару до «Пункту видачі» в м. Полтава виконується за рахунок Компанії ЮЛіС, доставка товару по Україні через обрану службу – перевізника відбувається за рахунок покупця. Сплата за послугу «наложений платіж» відбувається за рахунок покупця.

Новини