Як вибрати діловий щоденник?

Як вибрати діловий щоденник?

На початку жовтня пора задуматися про те, що Вам потрібно замовити таку річ, як тижневик. У зворотному випадку Ви навряд чи можете розраховувати на те, що виробник зможе зробити Вам вчасно стільки екземплярів самої затребуваною під Новий Рік записної книжки, скільки Вам потрібно на подарунки і для власного використання.

Так само постає питання: як отримати адекватну ціну і гарна якість в одному? Пропонуємо декілька порад з приводу того, як вибирати щоденники на ulis.com.ua.

Якість паперу

Це дуже важливий показник, оскільки від нього залежить зовнішній вигляд і презентабельність записної книжки на наступний рік. Вибирайте щільність паперу - від цього залежить зовнішній вигляд. Також можна підібрати відтінок паперу - чим далі він від звичного нам білого, тим дорожче буде замовлення.

Якість обкладинки і наявність тиснень

Ось в пункті у вас є величезний вибір, Тому що Ваш щоденник може бути як з твердої, так і з м'якою обкладинкою - щільна, природно, дорожче. У свою чергу щільна може бути з картону, а також обтягнута кольоровим папером, матерією (тканиною), різними штучними матеріалами або шкірою. Ясна річ, що найдорожчий матеріал - це натуральна шкіра. Тканинна основа не настільки практична, а от різні штучні замінники можуть бути дуже навіть підходящими для того, щоб експлуатувати записну книжку протягом року.

Буде дуже презентабельно, якщо на обкладинці буде розміщуватися логотип Вашої компанії. Виконаний методом гарячого тиснення, він зможе витримати весь термін експлуатації і послужить додатковою рекламою Вашої компанії.

В свою чергу, Наша компанія надає послуги з тиснення і персоналізації ваших щоденників. Слідкуйте за нашими новинами та акціями.


З повагою, ulis.com.ua

Новини