Особливості колекції рюкзаків Kite 2021

Особливості колекції рюкзаків Kite 2021

Стильні рюкзаки 2021 відобразилися в яскравих колекціях для малюків, школярів і дорослих.

Шкільний рюкзак Kite традиційно ортопедичний, легкий і неймовірно комфортний. Це константа, яка залишається незмінною назавжди. Що нового з'явиться в 2021? Сучасні модні рішення щодо кольорової гами, поліпшені обрамлення та фурнітура.

Kite щорічно займається удосконаленням моделей, щоб діти ходили в школу з радістю й ентузіазмом. Зручний і легкий ранець бере на себе тягар підручників, максимально грамотно розподіляючи вагу і залишаючи дитині можливість бути активною.

Рюкзак Kite для першокласника створюється з урахуванням особливостей росту і фізичних параметрів найменших учасників навчального процесу. Завдяки цьому, він ідеально підходить під реалії нової української школи. Легкі і компактні портфелі для шестирічок піклуються про поставу першачків.

Міські рюкзаки Kite 2021 порадують різноманітністю крутих моделей.

Дизайнери бренду Kite слідкують за новими тенденціями та актуальними трендами моди у Європі, саме тому створили неповторні модні рюкзаки, котрі дають можливість молодим людям підкреслити свій власний стиль та буди індивідуальними.

Детально ознайомитися з колекцією ви зможете наступного сезону. Саме тоді можна буде розгледіти кожен рюкзак більш детально.

Рюкзаки Kite 2021

Колекція Kite 2021 – свіжий сплеск шкільної моди на будь-який смак.

Перейти до каталогу

Новини