Підведення підсумків 2019 року!!!

Підведення підсумків 2019 року!!!

31 січня 2020 року в компанії «ЮЛіС» пройшов традиційний річний звіт «Підведення підсумків 2019 року та плани на 2020 рік». За підсумками наради директор компанії Щербина В.Є. нагородив почесними грамотами та цінними подарунками співробітників, які виконали ключові завдання компанії.

У 2020 рік ми переходимо з усвідомленням того, 2019 рік був насиченим та плідним для нашої компанії. Кожен день минулого року приносив з собою безцінний досвід, відкривав нові горизонти та перспективи. Ми знаємо, що нас чекає велика і масштабна робота, проте впевненість у виконанні планів дає нам наш професійний та згуртований колектив. Пріоритетними завданнями «ЮЛіС» як і раніше залишаються виконання зобов’язань перед клієнтами, партнерами, співробітниками компанії, а також утримання високого рівня задоволеності клієнтів якістю обслуговування в компанії. Серед найважливіших завдань – підвищення ефективності і рентабельності бізнесу. Ми дотримуємося обраної стратегії розвитку і продовжуємо рости в ключових сегментах, як кількісно так і якісно. Як зазначила заступник директора Мазур І.О., компанія успішно виконала завдання, які були поставлені перед нею, продемонструвавши позитивну динаміку основних фінансових показників. Компанія розвиває клієнтський сервіс, впроваджує інноваційні рішення в ІТ – сегменті.

Нехай же 2020 рік буде ще більш результативним! Вже зовсім скоро ми з радістю будемо представляти наші нові амбіційні проекти.

Дякуємо, що ви обираєте «ЮЛіС»!

Новини