Навчання персоналу Освітня програма "Сходи та кроки"

Навчання персоналу Освітня програма "Сходи та кроки"

«Навчайте захоплених, вчіться у кращих!» саме під таким гаслом 14 січня 2020 року стартував цикл навчання в новоствореній Освітній платформі «Сходи та кроки» у ТОВ ТК «ЮЛіС». Життєвий сценарій «закінчити виш — вийти на ринок праці — все життя працювати на одній роботі — вийти на пенсію», який був звичний для попередніх поколінь, вже не працює. Технології оновлюються з такою швидкістю, що ті ж виші не встигають оновлювати свої навчальні програми. Наперед виходить концепція «lifelonglearning» — освіта протягом всього життя.

Який роботодавець відмовиться від працелюбного, кваліфікованого працівника, який належним чином виконує свої посадові обов’язки? Тільки той, якому байдужа доля його бізнесу. Але кваліфікація швидко не тільки «наживається», а й втрачається, адже технології не стоять на місці. Тому її потрібно підтримувати. Наше підвищення кваліфікації спрямоване на безперервний професійний розвиток, що дасть змогу підтримувати та покращувати стандарти своєї професійної діяльності.

Ми завжди готові бачити в команді людей, які мислять системно, не бояться виходити за межі, тих, для кого освіта – потреба, захоплення та свідомий вибір.

Ми віримо, що безперервний процес отримання нових знань – єдино правильний підхід до навчання в сучасному світі для людини будь-якого віку. Ми переконані, що даний проект дасть нам змогу реалізувати свій творчий потенціал, піднятися на сходинку вище і зрештою змінити світ навколо себе на краще. Творчого всім натхнення та успіхів!!!

Новини