Акція до дня Святого Миколая

Акція до дня Святого Миколая

Знижка 20% на всі* товари до дня Святого Миколая 15, 16 та 17 грудня 2022 року

Термін дії пропозиції: 15 – 17.12.2022

Розмір та умови надання знижки: 20% знижки від звичайної ціни розповсюджується на всі товари, за виключенням паперу офісного та продуктів харчування. Знижка на папір офісний та продукти харчування складає 9% від звичайної ціни. Знижка надається за умови оплати товару на касі магазину готівкою або банківською карткою; при розрахунку за інтернет-замовлення безпосередньо на сайті та при оплаті отриманого товару наложеним платежем.

Магазини ЮЛіС: остаточна ціна зі знижкою розраховується, як ціна на ціннику або на товарі мінус відсоток знижки.

Інтернет-магазин: остаточна ціна вказана біля кожної позиції товару та в переліку товару у корзині покупця. Сума до сплати – є сума з урахуванням знижки.

Місце проведення та графік роботи: мережа магазинів «ЮЛіС» - магазини у місті Полтава та інтернет-магазин ulis.com.ua. Графік роботи магазинів 15 та 16 грудня 2022р.: 09.00 – 18.00 без перерви, магазин Автограф (м. Полтава, вул. Котляревського, 15): 10.00 – 19.00 без перерви, 17 грудня: 09.00 – 14.00 без перерви, магазин Автограф (м. Полтава, вул. Котляревського, 15): 10.00 – 16.00 без перерви.

Термін дії знижки в інтернет-магазині: з 15 грудня 2022р. з 00:00 год. до 17 грудня 2022р. 23:59:59 год.

Оброблення замовлень в дні проведення акції може відбуватись з затримкою. Всі замовлення, що отримані 15 та 16 грудня будуть оброблені 15, 16 або 19 грудня (в залежності від часу розміщення замовлення), замовлення отримані 17 грудня будуть оброблені 19 грудня до 15:00.

Технологія та строки відвантаження замовлень:

  1. При здійсненні покупки в магазині покупець самостійно збирає товар в залі магазину та забирає покупку самостійно після розрахунку на касі.

  2. При здійсненні замовлення через інтернет-магазин покупцями з м. Полтава: замовлення буде оброблено в заявлені терміни та доставлено в «Пункт видачі», який обрано покупцем, 16 або 19 грудня в залежності від адреси Пункту та часу розміщення замовлення. Оплата може бути здійснена електронним платежем на сайті при оформленні замовлення або на касі в магазині при отриманні товару. При потребі отримати товар терміново, покупець може зробити це за адресою складу Компанії ЮЛіС: вул. Маршала Бірюзова, 47Б (узгодження терміну обробки замовлення відбувається з менеджером).

  3. При здійсненні замовлення через інтернет-магазин покупцями з інших міст України: замовлення буде оброблено в заявлені строки та доставлено для відправлення у відділення обраної служби – перевізника 16 або 19 грудня в залежності від часу розміщення замовлення. Оплата може бути здійснена електронним платежем на сайті при оформленні замовлення або по факту отримання товару (наложеним платежем).

  4. В дні проведення Акції зі знижкою 20% не діє пропозиція безкоштовної доставки та доставка транспортом постачальника.

Вартість доставки товару: доставка товару до «Пункту видачі» в м. Полтава виконується за рахунок Компанії ЮЛіС, доставка товару по Україні через обрану службу – перевізника відбувається за рахунок покупця. Сплата за послугу «наложений платіж» відбувається за рахунок покупця.

Новини