Оновлений магазин ЮЛіС в центрі міста зустрічає покупців

Оновлений магазин ЮЛіС в центрі міста зустрічає покупців

15.07.22 ми відкрили після реконструкції оновлений магазин Автограф за адресою: вул. Котляревського, 15 (біля ЦУМу).

Сучасне торгове обладнання, багато світла, кавомашина та оновлений асортимент товарів отримали найвищі оцінки наших перших покупців.

Магазин має затишну та теплу атмосферу з присмаком лоску та креативу. Не схожий на інших інтер’єр захоплює та народжує бажання прийти туди ще раз.

Товарний асортимент розширений в групах товарів для розвитку дітей, іграх та іграшках для дошкільнят та школярів, подарункових товарах для дітей та дорослих, шкільних аксесуарів. Розвинена тему ділового подарунку та галантереї: гаманців, портмоне, сумок жіночих та чоловічих, портфелів, парасольок. Цікавий асортимент настінних годинників приверне увагу кожного покупця. Як завжди ЮЛіС пропонує тільки кращі товари вітчизняних та світових виробників за конкурентними цінами та широкому асортименті. Товарний асортимент розширений в групах товарів для розвитку дітей, іграх та іграшках для дошкільнят та школярів, подарункових товарах для дітей та дорослих, шкільних аксесуарів. Розвинена тему ділового подарунку та галантереї: гаманців, портмоне, сумок жіночих та чоловічих, портфелів, парасольок. Цікавий асортимент настінних годинників приверне увагу кожного покупця. Як завжди ЮЛіС пропонує тільки кращі товари вітчизняних та світових виробників за конкурентними цінами та широкому асортименті.

Магазин працює без вихідних:

ПН – ПТ: 9:00 – 19:00

СБ: 10:00 – 19:00

НД: 10:00 – 16:00

Запрошуємо Вас відвідати наш магазин, впевнені, що знайдете для себе щось потрібне та цікаве)

Новини