Вибiр штучної ялинки

Вибiр штучної ялинки

Одним з головних питань зараз залишається “Як вибрати штучну ялинку до нового року 2019?” На що слід дивитися в першу чергу, щоб не потрапити в халепу?

Які  існують критерії вибору з штучного матеріалу:

  В першу чергу зверніть увагу на голки. У литих ялинок та моделей з ПВХ-ліски вони повинні бути міцними і жорсткими і добре триматися. Щоб перевірити, не обсипається ялинка, досить просто провести рукою по гілці і злегка струсити. Увагу варто приділити і цілим гілках: вони повинні бути рухливі і в той же час надійно закріплені.

  Сама конструкція ялинки має бути прямий і стійкою. Краще вибирати ялина на металевій підставці, оскільки підставки з пластмаси досить швидко ламаються.

  Не слід забувати і про своїх особистих перевагах. Подумайте про те, яка саме модель вам потрібна. Чи повинна вона бути мініатюрною або навпаки, високою і вистачає до самої стелі? Якого кольору вона буде? Зеленого, білого або взагалі яскраво-рожевого? Якщо добре пошукати, то ви абсолютно точно знайдете ялинку, яка казково прикрасить квартиру і доведеться вам за смаком.

Про безпеку

Штучна ялинка обов’язково повинна бути виготовлена з вогнетривких і екологічно чистих матеріалів, тому необхідно сказати дещо про безпеку при виборі виробу. Навіть якщо ви не будете використовувати в якості прикраси новорічного дерева палаючі свічки, ялинка повинна бути огнеустойчивой, оскільки лише при такій умові можна повісити на неї новорічну гірлянду. Попросіть у продавця кілька голочок з вподобаного вам дерева і підпаліть. Якщо голки зайнялися, то слід утриматися від покупки.

Новини